Yavru kediler geçerli bir aşı ile tarafımıza sahiplendirilmeye sunulmaktadır. Yavru kedilerin tam olarak korunmaları için 3 aylıkken ikinci bir aşı yaptırmaları gerektiğinden, yavru kediniz sahiplendiğinde bu ikinci aşı için hâlâ çok küçük olabilir. Daha sonra bu aşıyı masrafları size ait olmak üzere kendi veterineriniz tarafından yaptırmalısınız.
6 aya kadar yavru kediler/kediler: Bunlar kısırlaştırılmak için hâlâ çok genç. Biz kısırlaştırılmaya çok önem veriyoruz. Bu nedenle bu hayvan Didim'deki merkezimizde veterinerimiz tarafından ücretsiz olarak kısırlaştırabilir.
Sahiplendiginiz kedinizi kendi veterinerinizde kısırlaştırmaya karar verirseniz, bu masraflar size aittir.
Yeni sahiplenilen sokak hayvanınızın hakkında herhangi bir tıbbi problemler olduğunda, hatta mutlu haberlerinizi bildirmek istediğinizde ki elbette bir zorunluluk değil, her zaman büyük memnuniyet duyarız.
Tıbbi sorunlarla karşılaşırsanız, sorularınız varsa veya bir konuda şüpheleriniz varsa: lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Çalışma saatleri içerisinde 0 (530) 693 79 33 numaralı telefondan, acil durumlarda ise 153 telefon numarasından bize ulaşılabilir.
Bir hayvana doğru şekilde bakmak para gerektirir. Hayvanlar sahiplenilmeden önce tıbbi olarak tedavi edilir, aşılanır, iç-diş parazitler için ilaçlanır ve çiplenir. Sahiplenilen hayvanın masrafları merkezimize ait olmak üzere kısırlaştırılır. Sahiplenilen hayvan başına talep ettiğimiz devralma güncel tutarını merkezimiz sekreterinden ögrenebilirsiniz.
Bulunan hayvanlar 14 gün boyunca “güvenliğimizde” kalıyor. Bu, sahibine hayvanı araması ve bildirmesi için 2 hafta süre tanıyan yasal bir süredir. Bu 14 günün ardından hayvan yasal olarak yeniden sahiplendirilebilir. (Tıbbi) tedaviler tamamlanır tamamlanmaz, hayvan bu web sitesinin sahiplenme sayfasında görünecektir. O andan itibaren başvurunuzu yapabilirsiniz.
Merkezimizdeki hayvanlarımızdan biriyle ilgileniyorsanız, ziyaretinizden önce (bağlayıcı olmayan) bir sahiplendirme formu doldurmanızı rica ediyoruz. Web sitesinin 'Merkez Bilgi' kısmındaki 'FORMLAR' altında “Sahipsiz Hayvan Edinme Ön Başvuru Formu” nu bulacaksınız.
Bu formun gönderilmesinden sonra sizinle en kısa süre içinde iletişime geçeceğiz.
Bu formun gönderilmesinden sonra sizinle en kısa süre içinde iletişime geçeceğiz.
Hayır. Hayvanların kisiler arasında bir hediye gibi verilmesini dogru bulmuyoruz. Bir hayvan ancak o kişi o sorumluluğu alabilecek ise sahiplenilmelidir.
Evet. Ziyaretçi saatlerimiz içerisinde merkezimize gelerek Danışma binasındaki yetkili ile görüsmeniz ve merkezimizdeki sahiplenilebilecek hayvanlarımızı görmeniz mümkündür.